Siirry sisältöön

Vinkki

Siistit ja huolletut Molok®-jätesäiliöt kutsuvat lajittelemaan

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Siistit ja huolletut Molok®-jätesäiliöt kutsuvat lajittelemaan</span>

Voisiko taloyhtiön jätepisteellä käynti olla mukava kokemus? Jos taloyhtiössäsi on käytössä kotimaiset Molok®-jätesäiliöt , vastaus on kyllä. Siistin ja toimivan jätepisteen ylläpito on tehty helpoksi: työn hoitaa nyt L&T.

Valtakunnallinen toimija L&T tarjoaa uutena palveluna Molok®-jätesäiliöiden huollon ja varaosat . Kaikki Molok®-jätesäiliöiden huollot sekä ylläpito siirtyvät huoltokumppanuuden myötä L&T:lle. Huoltopalvelu huolehtii puolestasi siitä, että jätesäiliöt ovat ehjiä ja siistejä. Säännöllisesti huolletut jätesäiliöt pysyvät myös pidempään käyttökunnossa, jolloin taloyhtiö säästää rahaa ja säiliöiden pidentynyt käyttöikä säästää luonnonvaroja.

Asukkaiden lajittelutapoihin pystytään vaikuttamaan jäteastioiden siisteydellä

Tiedostavia asukkaita ja kuluttajia on nykyisin jo paljon, ja toiset ovat jopa valmiita itse perehtymään aktiivisesti jätteiden lajitteluun. Mutta miten saataisiin lajittelusta yleinen käytäntö, mikä ei perustu kaikista aktiivisimpien kuluttajien motivaatioon? Vastaus löytyy jätepisteestä ja sen kunnosta.

Jätesäiliöitä on houkuttelevampaa lähestyä, kun ei tarvitse pelätä vaatteiden likaantumista, ohjeistus on paikoillaan, eivätkä kannet repsota jengoiltaan vaan avautuvat vaivatta.

Parannukset jätepisteen huollossa ja ylläpidossa lisäävät tunnetusti asukkaiden lajitteluhalukkuutta. Mitä selkeämpi ja siistimpi on lajittelupiste , sitä suurempi on sen käyttöaste. Siisti ja huollettu jätesäiliö tekee jätteiden lajittelusta helppoa ja madaltaa kynnystä lajittelulle.

Mitä useammat asukkaat innostuvat lajittelemaan jätejakeittain, sitä edullisemmaksi se myös taloyhtiölle tulee. Siksi jätesäiliöiden kuntoon kannattaa panostaa. L&T:n ja Molok Oy:n yhteistyönä toteutettu huoltopalvelu varmistaa lajittelulle mahdollisimman hyvät puitteet.

Kun L&T hoitaa syväkeräyssäiliöiden ylläpitopalvelut, pesut, peruskorjaukset ja huollot Molok®-tuotekoulutuksien ja ylläpitosuunnitelman mukaisesti, voidaan taloyhtiössä keskittyä huoletta muihin asioihin.

Ylläpitopalvelussa laatu kohtaa kustannustehokkuuden ja helppouden

Muunneltavat ja personoitavat Molok®-säiliöt ovat pitkäikäisiä ja laadukkaita. L&T:n tarjoaman huolto- ja pesupalvelun avulla kasvatat entisestään säiliöiden elinikää ja parannat käyttömukavuutta. Tiesitkö, että L&T tarjoaa myös mahdollisuuden puolittaa nykyisen syväkeräyssäiliön? Tällöin saadaan helposti tilaa esimerkiksi muovinkeräykselle, joka on muuttumassa pakolliseksi pääkaupunkiseudulla . Säiliön jakamisen avulla säästetään tilaa taloyhtiöiden ahtaissa tiloissa.

Noin puolet tällä hetkellä käytössä olevista Molok-säiliöistä hyötyisi uudesta säkistä, uusista varaosista, säiliön jakamisesta tai muusta kunnostuksesta. Kun säiliöistä vaihdetaan verhous, kyltit ja kannet, jopa 25 vuotta palvellut jätepiste näyttää uudelta. Toimivuutta parannetaan päivittämällä nostovarusteet, asentamalla aukipitosalvan tai lisäämällä lukitukset.

L&T:n Kiinteistöhuolto käyttää ainoastaan testattuja ja laadukkaita Molok®-alkuperäisvaraosia. Vaihtotyöllä ja alkuperäisvaraosilla on täysi Molok®-takuu. Palvelun kautta taataan laadukas työnjälki ja sertifioidut pesut.

Kestävyys, ekologisuus ja kotimaisuus yhdistävät Molok Oy:tä ja L&T:ä

Molok Oy:n ja L&T:n yhteistyö perustuu yhteisille arvoille, joita ovat kestävyys, kotimaisuus sekä kiertotalouden edelläkävijyys. Jäte ei ole vain jätettä, vaan se on arvokasta huomisen raaka-ainetta, joka halutaan kerätä talteen tehokkaasti .

Yhteistyön tavoitteena on tehdä kotitalouksien lajittelusta haluttavaa, helppoa ja kustannustehokasta. Valtakunnalliseen kierrätysasteen nostoon ja kestävyyteen pyritään konkreettisesti yksi Molok®-jätesäiliö kerrallaan.


Haluatko tietää lisää Molok®-jätesäiliöiden huoltosopimuksesta ja sen hyödyistä? Tai haluatko kysyä muovinkeräyksen järjestämisestä? Tiedätkö, miten taloyhtiösi Molok®-jätepiste muunnetaan helposti ja nopeasti vastaamaan muuttuvia jätehuoltomääräyksiä? Me autamme! Soita meille numeroon 010 636 6400 ja kysy lisää tai ota yhteyttä tämän lomakkeen kautta .

Lue lisää ja pyydä tarjous

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.