Siirry sisältöön

Vinkki

Siivous, jätehuolto, viemärihuolto ja kiinteistöhuolto auttavat pitämään yhteiskunnan rattaat pyörimässä

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Siivous, jätehuolto, viemärihuolto ja kiinteistöhuolto auttavat pitämään yhteiskunnan rattaat pyörimässä</span>

Miten siivouspalveluiden, jätehuollon, viemärihuollon ja kiinteistöhuollon avulla tuetaan ja edistetään yhteiskunnan avautumista sekä estetään koronan uusi tuleminen? Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kysymyksiä aiheesta, joten kokosimme niistä kattavan tietopaketin.

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila on vaikuttanut merkittävästi eri alojen toimintaan, palvelutarpeisiin ja kiinteistöjen käyttöasteeseen. Olemme kirjoittaneet aiheesta blogissamme jo aiemminkin, mutta koko ajan muuttuva tilanne herättää jatkuvasti myös uusia kysymyksiä.

Siivouksen merkitys korostuu – epidemiasiivouksen iskuryhmä auttaa, jos kiinteistössä ilmenee koronaepäily

Hyvä hygienia on ensiarvoisen tärkeää koronapandemian aikana. Tehostettu ylläpitosiivous pitää koronan loitolla niin kouluissa , kaupoissa kuin kesäkuun alussa auenneissa ravintoloissakin .

Tehostetussa ylläpitosiivouksessa siivoustaajuutta tihennetään ja kriittisten kosketuspintojen pyyhintään kiinnitetään erityistä huomiota. Näin ehkäistään tartuntariskiä ja pidetään työntekijät sekä asiakkaat turvassa.

Jos koronaepäily osuu kohdalle kaikista varotoimenpiteistä huolimatta, epidemiasiivouksen iskuryhmä on valmiina saapumaan paikalle lyhyelläkin varoitusajalla.

Lue lisää:

Jätehuolto pyörii normaalisti – mutta astioiden puhtauteen kannattaa kiinnittää huomiota

Koska monet viettävät enemmän aikaa kotona, asuinkiinteistöjen jätetilat ovat kovalla käytöllä. Kasvavat jätemäärät näkyvät monissa taloyhtiöissä ylitsepursuavina jäteastioina. Jos näin käy, tyhjennysrytmiä kannattaa väliaikaisesti tihentää . Jäteastioiden perusteellinen pesu on myös hyvä tapa pitää jätepiste siistinä ja estää epidemian leviämistä.

Sinänsä koronavirus ei ole aiheuttanut suuria muutoksia jätehuoltoon ja lajitteluun. Jätteet lajitellaan kuten aiemminkin, mutta roskapussit on syytä sulkea hyvin ennen kuin ne pudottaa jäteastiaan. Samoin on tärkeää muistaa pestä kädet ennen ja jälkeen jätepisteellä vierailun.

Yhteisellä astialla on mukavampi vierailla, kun jätepiste on vastapesty ja muutenkin siisti.

Lue lisää:

Viemärihuollossa suojautuminen on ollut arkipäivää jo ennen koronaa

Viemärihuollossa ja prosessipuhdistuksessa huolellinen suojautuminen on ollut arkipäivää jo pitkään. Nyt suojavarustusta on parannettu entisestään , jotta tehtaiden ja tuotantolaitosten toimintakyky voidaan varmistaa myös poikkeusoloissa – ilman että henkilöstölle aiheutuu tartuntariskiä.

Tartuntavaarallisten jätteiden käsittelyyn tarvitaan erityisosaamista, jotta kontaminaatio ei pääse leviämään. Oikeanlaiset keräilyvälineet ja toimintamallit ovat olennainen osa riskien minimoimista. Tässä asiassa autamme mielellämme, mikäli tarvetta ilmenee.

Tärkeää on toki myös se, että teollisuuden rattaat pyörivät poikkeusoloissakin . Yhdessä selviämme tästäkin poikkeustilanteesta!

Lue lisää:

Kiinteistöhuollossa ja -tekniikassa kannattaa keskittyä tyhjillään olevien kiinteistöjen ylläpitoon ja huoltoon

Osa toimistokiinteistöistä alkaa jo pikkuhiljaa täyttyä puheensorinasta työntekijöiden palatessa työpaikoilleen, mutta jos kiinteistosi seisoo vielä tyhjillään, nyt on hyvä hetki laittaa kiinteistöteknisen asiat – kuten valaistus, jäähdytys ja lämmitys – kuntoon.

Samoin kotitoimiston viihtyvyyteen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, jos suunnitelmissa on viettää jatkossakin enemmän aikaa etätöissä. Nappaa tästä talteen 7 vinkkiä joka kodin kunnossapitoon pandemian aikana .

Äläkä unohda pihojen ja puistojen kunnostamista! Voit käydä lukemassa asiantuntijan vinkit viheralueen kunnostukseen tästä . Siistillä pihalla on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa – myös sen jälkeen, kun koronapandemia on ohitse.

Lue lisää:

Näillä eväillä kohti koronatonta huomista!

P.S. Lisää koronavirustietoa löydät asiakkaillemme suunnatusta koronavirustietopaketista .

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.