Siirry sisältöön

Vinkki

Tarpeenmukainen kiinteistöpalvelu sopeutuu hybridityöskentelyyn

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Tarpeenmukainen kiinteistöpalvelu sopeutuu hybridityöskentelyyn</span>

Työskentelytilojen viihtyisyys ja turvallisuus sekä mahdollisuus rytmittää arkea ja tavata työkavereita lisäävät myös työssä jaksamista ja työtehoa.

Toimitilojen uudet merkitykset

Toimistojen merkityksellisyys sosiaalisten kohtaamisten ja arjen rytmittämisen paikkoina on korostunut. Työkavereiden tapaaminen ja yhdessäolo lisäävät yhteishenkeä ja sujuvoittavat organisaation toimintaa. Työpäivät on usein helpompi aloittaa ja lopettaa toimistolla, mikä tekee oman työajan ja työtehon seuraamisesta helpompaa.

Viihtyisä ja turvallinen työympäristö on tulevaisuudessa entistä tärkeämpi kilpailuvaltti myös osaajia rekrytoitaessa.

Työntekijöiden on tärkeää tietää ja tuntea, että työpaikalle on turvallista tulla. L&T:n tehostettu ylläpitosiivous sekä kertaluontoiset desinfiointisiivoukset auttavat pitämään huolen siitä, että toimistotilat pysyvät puhtaina.  L&T huolehtii asiantuntevasti hygieniaturvallisuudesta myös erityistilanteissa ja haastavissa tiloissa.

Puhdistustarpeet arvioidaan aina asiakas-, kohde- ja tilannekohtaisesti. Kehitämme jatkuvasti menetelmiä, joiden avulla hygieniaturvallisuuden ylläpito on tehokasta mutta ei korostu toimistoarjessa liikaa. Desinfiointi- ja puhdistussiivouksen palveluvalikoimaamme kuuluu esimerkiksi valoon reagoiva katalyysipinnoite, joka soveltuu pintojen desinfiointiin sekä sisä- että ulkotiloissa.

Toimistossa tavataan ja viihdytään tulevaisuudessakin

Etätyöt puolustavat joskus paikkaansa, kun tarvitaan omaa rauhaa ja keskittymistä, tai mikäli etäisyys kodin ja työpaikan välillä on niin pitkä, että työmatkoihin koetaan kuluvan viikoittain liikaa aikaa. Kotona ruudun ääressä vietettyä aikaa halutaan kuitenkin rajoittaa.

Moni valitseekin etätyön ja toimistolla tehtävän työn hybridin –  mahdollisuuden päättää, millaisia tehtäviä missäkin työskentely-ympäristössä tekee. Viisas työnantaja ymmärtää monipaikkaisen työn mahdollisuudet ja panostaa niiden hyödyntämiseen.

Etätöiden lisäännyttyä on monessa toimistotilassa on siirrytty kalenteriperustaisista palvelusopimuksista L&T:n tarjoamaan tarpeenmukaiseen siivoukseen. Tarpeenmukaisella siivouksella varmistetaan, että vaikka kiinteistön käyttöaste vaihteleekin, käytettävät tilat ja työpisteet pysyvät siisteinä, roskakorit tyhjennettyinä ja pinnat puhtaina.

Monissa organisaatioissa on sovittu pelisäännöt kiinteistön päivittäiselle käyttäjämäärälle. Tilanteet kuitenkin vaihtelevat, ja on vaikeaa ennakoida, mitä tiloja milloinkin käytetään.

Teknologia auttaa siivouksen ja huollon tehokkaaseen kohdentamiseen

L&T hyödyntää teknologiaa tarpeen mukaiseen siivoukseen toimitilojen käyttöasteen vaihdellessa. Automatisoiduilla sensoreilla kerätään reaaliaikaista tietoa energiankulutuksesta, ilmanvaihdosta ja eri tilojen käyttäjä- tai kävijämääristä. Kertyneen datan avulla siivous-, ylläpito- ja huoltotoimet voidaan kohdentaa oikea-aikaisesti oikeisiin kohteisiin.

Saippua- ja käsipyyhetäydennysten tarve havaitaan ajoissa eikä katkoksia saatavuuteen synny. Ilmanvaihtoa tehostetaan automaattisesti, kun hiilidioksidisensorit havaitsevat tilan käyttäjämäärän kasvun. L&T Smartti Automaatio , uuden sukupolven älykäs energianhallintajärjestelmä, on hyvä ratkaisu kiinteistön huollon tarpeenmukaistamiseen.

Automatiikka auttaa myös huoltotoimien ajoittamisessa optimaalisella tavalla, eikä synny hoitovelkaa, joka saattaa tulla huomattavan kalliiksi.

L&T auttaa pitämään toimistotyön viihtyisänä ja työskentelyolosuhteet kunnossa - nyt ja  tulevaisuudessa.

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.