Siirry sisältöön

Asiakastiedote

Vihertyöt ja nurmikon leikkaus

  • 1 minuutin lukuaika

Nurmenleikkuu kuuluu pääsääntöisesti kaikkiin kiinteistöhuollon ulkoalueiden huoltosopimuksiin. Nurmikonleikkuukausi aloitetaan tavallisimmin toukokuussa. Sen aloitukseen vaikuttaa säätila, joka vaikuttaa nurmikon kasvunopeuteen. Tavallisesti kevään ensimmäinen leikkuu suoritetaan vasta, kun nurmi on saanut rauhassa kasvaa vähän pituutta. Näin varmistetaan, että nurmella on vahva kasvusto ja se näyttää hyvältä koko kesän.

Ensimmäisen leikkuun jälkeen nurmea leikataan olosuhdepainotteisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että leikkausta ei suoriteta säännöllisesti esim. kahden viikon välein, vaan sitten, kun nurmi on saavuttanut tietyn korkeuden.

Leikkuurajat on määritelty sopimuskohtaisesti kuin myös on aluekohtaisia eroavaisuuksia. Esimerkiksi ojat ja tienpientareet saatetaan leikata harvemmin kuin kovassa käytössä olevat piha-alueet ja julkisivujen yleispihat.

Ole yhteydessä sopimushallinnasta vastaavaan tahoon (isännöitsijä/kiinteistömanageri), jos haluat tarkempaa tietoa sopimuksenne sisällöstä. Voit myös laittaa ulkoalueiden huoltoon liittyvät kysymykset ja palautetta meille tänne.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään muissakin asioissa:

  • Chattaa meille: Tikkabottimme on tavoitettavissa 24/7 ja asiakaspalvelutiimimme tukee Tikkabottia verkossa arkisin.
  • Kirjoita meille: tavoita oikea henkilö heti ensimmäisellä kerralla, sähköiset yhteydenottolomakkeet auttavat sinua siinä. Kaikki asiointilomakkeemme löydät täältä: www.lt.fi/asioi
  • Soita meille: Asiakaspalvelu 010 636 5000 (henkilöasiakkaat), 010 636 7000 (yritysasiakkaat). Palvelemme arkisin ma-pe klo 7-17.00. Muina aikoina soittosi siirtyy automaattisesti päivystykseemme.