Siirry sisältöön

Referenssi

L&T:n moniosaajat pitävät K-Citymarket Kolmisopen pyörät pyörimässä

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >L&T:n moniosaajat pitävät K-Citymarket Kolmisopen pyörät pyörimässä</span>

Kuopiolaisen K-Citymarket Kolmisopen kaupan tukipalvelut hoituvat L&T:n ammattilaisten toimesta sujuvasti ja luotettavasti kaikkina kaupan aukioloaikoina, sillä paikalla on aina joku L&T:n työryhmästä.

Kauppakeskus Kolmisoppi Kuopiossa sisältää parikymmentä erilaista liikettä, joista suurin on K-Citymarket Kolmisoppi. K-Citymarketia pyörittävät yhteistyössä käyttötavarapuolesta vastaava tavaratalon johtaja Ari Pykäläinen ja ruokapuolesta vastaava kauppiaspariskunta Anni ja Topi Miettinen . Kolmikko on L&T:n tuottamiin kaupan tukipalveluihin, kuten vartiointiin ja siivoukseen erittäin tyytyväinen.

”Kaupan tukipalveluiden keskittäminen L&T:lle on ollut meille todella hyvä ratkaisu. L&T:n yhteyshenkilö ja tiimin moniosaajat hoitavat tukipalvelut ammattitaidolla, ja me saamme keskittyä meille olennaiseen tekemiseen eli kaupan pyörittämiseen ja asiakkaiden palvelemiseen”, toteavat Pykäläinen ja Miettiset.

Kaupan tukipalvelut_K-Citymarket Kolmisoppi_asiakastarina2

Kauppias Anni Miettinen ja tavaratalon johtaja Ari Pykäläinen ovat olleet L&T:n kaupan tuottamiin tukipalveluihin erittäin tyytyväisiä. Palvelut kattavat myymälän tukitoiminnot siivouksesta vartiointiin.

Mitä kaupan tukipalvelut kattavat K-Citymarket Kolmisopessa?

  • Vartiointi kaupan aukioloaikoina huolehtii asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuudesta sekä varkauksien ennaltaehkäisystä.
  • Ylläpitosiivous varmistaa puhtaat ja turvalliset tilat asiakkaille ja henkilökunnalle.
  • Ostoskärryjen ja korien siirtely poistumispisteistä takaisin sisäänkäynnin yhteyteen.
  • Pullonpalautuspisteen siisteydestä ja päivittäisestä ylläpidosta huolehtiminen auttaa pitämään asiakkaat tyytyväisinä.
  • Päivystyssiivous kuuluu vartijoiden tehtäviin, kun siivooja ei ole työvuorossa.
  • Autopesulan ongelmatilanteissa vartijat auttavat tarvittaessa.

Joustavuus, helppous ja kustannustehokkuus kokonaispalvelun valtteina

Kaupan tukipalveluiden keskittämisen tärkeimpiä etuja ovat kokonaispalvelun kustannustehokkuus, sekä ostamisen helppous ja joustavuus. Lasku tulee sovitusti, ja esimerkiksi K-Citymarket Kolmisopessa se jakautuu käyttötavaran ja ruokapuolen lattiapinta-alan mukaan.

”Paras puoli tässä palvelussa on kyllä laskutuksen helppous”, myöntää myös Pykäläinen ja jatkaa:

”Kustannustehokkuuskin on tietysti tärkeää, mutta meille palvelun, kuten siivouksen laatu on vähintäänkin yhtä tärkeä. Siivouksesta vastaava Mirja onkin ollut todellinen löytö! Hyvistä työntekijöistä kannattaa pitää kiinni.”

Myös palvelumestarille joustava yhteistyö kaupan henkilökunnan kanssa on tärkeä osa tekemistä.

”Yhteistyö lähtee tietysti asiakkaan tarpeista ja kaikesta voidaan sopia. Meille on tärkeää rakentaa juuri tälle asiakkaalle sopiva palvelu ja kehittää laatua palautteen perusteella”, Kolmisopen L&T:n palvelumestari Kim Vainionpää summaa.

Kaupan tukipalvelut_K-Citymarket Kolmisoppi_asiakastarina1

Moniosaajat hoitavat joustavasti eri tehtäviä työpäivän aikana

L&T:n laaja ja monipuolinen kaupan tukipalveluiden palveluvalikoima kattaa kaiken siivouksesta vartiointiin. Yhden luukun periaate tekee töiden organisoinnista helppoa, sillä L&T:n tukitoimintojen ammattilaiset hoitavat joustavasti useampaa toimea työvuoronsa aikana.

”Vartijat ovat paikalla aamusta iltaan ja heillä on usein täysi työaika. Vartioinnin lisäksi he siirtävät kärryt ja korit ja pitävät pullohuoneen toiminnassa. Lisäksi he hoitavat päivystyssiivoukset silloin, kun siivooja ei ole paikalla ja auttavat tarvittaessa myös autopesulassa. He ovat todellisia moniosaajia”, kehuu Vainionpää.

Sitoutuneet työntekijät huolehtivat työn laadusta

Vainionpää on tyytyväinen siihen, millainen kokonaisuus Kolmisoppeen on vuosien saatossa saatu rakennettua. Pitkäaikaiset työntekijät on saatu sitoutumaan laatutietoiseen työtapaan ja ajattelumalliin.

”Esimerkiksi vartioinnista annetaan yleensä helposti palautetta, mutta meille ei ole tullut juurikaan valituksia. Tämä kertoo siitä, että kanssamme työskentelee L&T:ltä hyvä tiimi, jossa on päteviä ja ammattitaitoisia ihmisiä. Varsinkin Kimin kanssa kommunikaatio on avointa ja yhteistyö pelaa”, huomauttaa myös tavaratalon johtaja Pykäläinen.

Myös kauppias Anni Miettinen arvostaa L&T:n työryhmän ammattitaitoa:

”L&T:n osaavat ammattilaiset ovat tärkeä osa meidän työyhteisöämme. He hoitavat aktiivisesti vastuualueitaan ja ottavat palautetta hyvin vastaan. Jos joskus harvoin jotain korjattavaa on, he hoitavat asian nopeasti kuntoon”, hän toteaa.

Kaupan tukipalvelut_K-Citymarket Kolmisoppi_asiakastarina6

Helppo laskutus jako neliöiden perusteella

Kokonais-palvelu joku L&T:n moniosaajista on aina paikalla

Hinta sekä laatu kohtaavat sovitusti

"L&T:n osaavat ammattilaiset ovat tärkeä osa meidän työyhteisöämme. He hoitavat aktiivisesti vastuualueitaan ja ottavat palautetta hyvin vastaan. Jos joskus harvoin jotain korjattavaa on, he hoitavat asian nopeasti kuntoon."

- Anni Miettinen | Kauppias, K-Citymarket Kolmisoppi

Hanki L&T:ltä kaikki kaupan tukipalvelut helposti yhdellä sopimuksella »

Tutustu kaupan tukipalveluihin »

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.