Siirry sisältöön

Referenssi

Senioritalon kiinteistöhuollon luottokumppani jo vuodesta 2000

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Senioritalon kiinteistöhuollon luottokumppani jo vuodesta 2000</span>

L&T on ollut Vaskikotien kiinteistöhuoltokumppani aina senioritalon perustamisesta vuodesta 2000 lähtien. Vaskikodit saa L&T:ltä paikallisesti kaiken, mitä toimivaan kiinteistönhuoltoon tarvitaan. Pitkä yhteistyö ja ennakointi auttavat Vaskikoteja säästämään kustannuksissa ja sen asukkaita elämään laadukasta elämää.

Senioritalo Tampereen Vaskikotien ja L&T:n pitkässä yhteistyössä käynnistyi jo 21. vuosi. L&T on Vaskikodeilla vakituisesti läsnä ympäri vuoden ja hoitaa sovittuja kiinteistönhuollon töitä kiinteistön sisätiloissa ja ulkoalueilla.

Kesäkaudella työhön kuuluu piha-alueiden nurmikon leikkuu ja talvella puolestaan talvikunnossapito, kuten lumityöt ja hiekoitus.

Lisäksi L&T:n vastuulla ovat erilaisten vikojen korjaukset ja mittareiden lukeminen senioritalon sisätiloissa sekä sopimukseen kuuluvat tarkistukset, joiden avulla varmistetaan, että kaikki kiinteistössä toimii niin kuin pitääkin.

Turvallisessa ja viihtyisässä kiinteistössä arki sujuu

Vaskikotien hallituksen puheenjohtaja Matti Salonen kertoo, että Vaskikodit on rakennettu esteettömyys ja turvallisuus edellä. Talon sisällä ovet aukeavat kaukosäätimellä, eikä kynnyksiä ole. Viihtyisyys ja turvallisuus on otettava huomioon myös kiinteistönhuollossa, sillä hyvinvoivassa kiinteistössä asukkaiden arki sujuu mukavammin. Senioritalossa esimerkiksi oikeaan aikaan ja huolella tehdyillä ulkotöillä on erityisen suuri merkitys. Jos lunta ei ole aurattu, rollaattorilla kulkevat asukkaat eivät pääse poistumaan kotoaan. Liukkailla keleillä puolestaan hiekoitus on äärimmäisen tärkeää, sillä Vaskikotien asukkaille kaatuminen liukkaalla pihamaalla saattaa tarkoittaa pahimmillaan lonkkamurtumaa. Yhtä lailla huomiota on kiinnitettävä siihen, että pihapiiri on siisti ja viihtyisä – asukkailleen Vaskikodit on nimensä mukaisesti koti.

Ennakoitavuus on toimivan yhteistyön a ja o

Salosen mukaan on tärkeää, että kiinteistönhuoltokumppanina L&T tuntee kohteensa, ryhtyy vuodenaikojen mukaisiin töihin ajoissa ja osaa myös ennakoida ja suunnitella toimintaansa. Ennakoiva kiinteistönhuolto tekee asumisesta miellyttävää. Se auttaa myös säästämään kustannuksissa ja vähentää yllättäviä korjaustarpeita, kun mahdolliset viat korjataan nopeasti. Pitkä kumppanuus lisää luottamusta ja tuo yhteistyöhön elinvoimaa, sillä vuosien aikana on kertynyt paljon tietotaitoa.

”Meille on tärkeää, että pienet viat huomataan ja korjataan heti, ja kun syksyn liukkaat kelit alkavat, pitää liukkauden torjunta aloittaa ajoissa”, Salonen havainnollistaa. Vaskikodeilla arvostetaan myös sitä, että L&T tarjoaa paikallisesti monipuolisia palveluita , kuten sähkö- ja ilmastointi-, taloautomaatio- ja huoltoteknistä osaamista.

Kiinteistönhuoltoa kehitetään yhdessä asiakkaan kanssa, ja esimerkiksi Vaskikotien ilmanvaihdon parantamista on suunniteltu yhteistyössä. ”Arkeamme helpottaa se, että saamme tarvitsemamme palvelut samasta paikasta, yhteen numeroon soittamalla”, Salonen sanoo.

Vaskikodit TRE_9240

Paikallisuus sujuvoittaa yhteistyötä

L&T:n kiinteistöhuollon asiakasryhmän päällikkö ja Vaskikotien yhteyshenkilö Timo Saarenpää huomauttaa, että vaikka L&T on valtakunnallinen toimija, yritys palvelee asiakkaitaan paikallisesti. Paikallisuudella onkin asiakkaille usein suuri merkitys, sillä paikallisten yksiköiden kautta palvelu järjestyy joustavasti ja ketterästi.

”Olemme asiakkaiden suuntaan tavoitettavissa ja läsnä. Minulle on tärkeää, että yhteistyösuhteet ovat pitkäkestoisia ja asiakkaamme saavat meiltä sovitun palvelun ja mielellään vielä vähän enemmän”, Saarenpää sanoo.

”Paikallisuus näkyy siinä, että asiat hoituvat sujuvasti ja Timo pääsee tarvittaessa nopeasti käymään Vaskikodeilla”, Salonen puolestaan toteaa.

Vaskikodeille L&T:n palvelun erityisen pidetty elementti on huoltomies Heimo Vainikka, jonka senioritalon asukkaat tuntevat nimeltä. Se, että Vaskikodeilla vierailee aina sama tuttu huoltomies, tuo turvaa ikääntyville asukkaille – ja Heimoa pidetäänkin Vaskikotien omana talonmiehenä.

”Asukkaamme ovat oppineet, että jos viemäriä ei saa millään auki, Heimo tietää vuorenvarmasti, miten se aukeaa. Meillä on huoltomies, joka on lämminhenkinen, jaksaa poikkeuksetta tervehtiä jokaista ja muistaa paitsi asukkaiden nimet, myös sen, mitä missäkin asunnossa on tehty”, Salonen sanoo.

Tuttu huoltomies kerää paljon positiivista asiakaspalautetta, ja Vaskikotien asiakkaiden antama arvostus konkretisoituu jouluisin, jolloin Vainikka saa poikkeuksetta jouluisia tervehdyksiä.

21 vuotta yhteistyötä

Paikallisen L&T:n huoltotiimin kautta joustavaa ja ketterää palvelua

Kustannuksia säästävät ennakoitavuus ja luotettavuus

”Yhteistyömme L&T:n kanssa on kestänyt jo 21 vuotta. Pitkä kumppanuus auttaa ennakoimaan ja hoitamaan töitä laadukkaasti. L&T:n huoltomies muistaa, mitä missäkin asunnossa on tehty ja tietää, milloin erilaiset, vuodenaikojen vaihteluun liittyvät työt täytyy aloittaa.”

- Matti Salonen, hallituksen puheenjohtaja, Senioritalo Tampereen Vaskikodit

L&T on kiinteistösi elämänkumppani - Lue lisää ja ota yhteyttä

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.