Siirry sisältöön

Referenssi

Valmet Automotive EV Power Oy palkitsi L&T Siivouspalvelut

Valmet Automotive EV Power Oy palkitsi L&T Siivouspalvelut

Valmet Automotive EV Power Oy kuuluu Valmet Automotive Oyj -konserniin ja on yksi Euroopan johtavista sähköisten ajoneuvojen akkujärjestelmien valmistajista. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2023 yli 1000 miljoonaa ja työntekijöitä sillä on seitsemässä toimipisteessä yhteensä noin 1400. Lassila & Tikanoja on toimittanut Valmet Automotive EV Power Oy:n Salon tehtaalle siivouspalveluja jo vuodesta 2019 ja yhtiö valitsi L&T:n siivouspalvelut hiljattain vuoden 2024 toimittajaksi kriteereinä muun muassa vastuullinen raportointi ja tulosten seuranta, palvelutason laadukkuus ja toimitusvarmuus sekä kyky innovoida ja kehittää uutta.

Valmet Automotive EV Power Oy:n kasvuvauhti on ollut huikea, ja tämä on edellyttänyt myös siivouspalveluiden toimittajalta Lassila & Tikanojalta jatkuvaa uudistumista.

Valmet Automotive EV Power Oy:n epäsuorissa ostoissa työskentelevä Senior Sourcing Engineer Arja Heinonen kehuu Lassila & Tikanojan tapaa toimia ja kykyä toimia asiakkaan strategisena kumppanina. Hän arvostaa myös Salon tehtaan L&T:n siivoustiimin aktiivista ja positiivista työskentelyä.

”Arvostan sitä, miten proaktiivisesti L&T on hoitanut asiakkuuttamme. L&T:n henkilöstö on helposti tavoitettavissa ja toimintaa kehitetään systemaattisesti eteenpäin ja sovitut asiat dokumentoidaan ja raportoidaan. Saimme juuri keväällä käyttöömme digitaalisen QR-koodilla varustetun palvelunapin ja nyt syksyllä on tarkoitus pilotoida dataohjattua siivousta”, Heinonen kertoo.

Heinosella on hankinnoista yli 20 vuoden kokemus ja hänen mielestään hyvän toimittajan ominaisuuksiin kuuluu viedä palvelua jatkuvasti eteenpäin:

”Yksi arvoistamme on vastuullisuus ja se näkyy hienosti myös L&T:n palveluissa esimerkiksi kemikaalien käytön ympäristövaikutusten huomioimisessa ja toiminnan tuottaman hiilijalanjäljen seuraamisessa. Mielestäni L&T tuottamat laadukkaat siivouspalvelut lisäävät kiinteistömme viihtyisyyttä ja viimeistään koronapandemia osoitti, kuinka merkittävästä toiminnosta on kyse. Puhtaudesta ei pidä tinkiä."

Salon siivoustiimin esihenkilö ja palvelumestari Niko Pitkänen näkee hyvän yhteistyön salaisuudeksi toimivan yhteydenpidon, nopean ongelman-ratkaisukyvyn ja yhteisen halun viedä toimintaa eteenpäin. Tämä tarkoittaa niin uusien palvelujen käyttöönottoa, kuin työturvallisuutta ja vastuullisuutta.

”Teollisuusympäristö asettaa omat vaatimukset siivoustyölle ja haluamme pitää yllä korkeaa laatua. Reagoimme nopeasti mahdollisiin vikatilanteisiin ja tarjoamme lisäpalveluita, kun havaitsemme sellaiseen aihetta. Tekijämme ovat ammattitaitoisia ja työlleen omistautuneita ja olemme äärettömän iloisia Valmet Automotive EV Power Oy:n Salon akkutehtaan meille myöntämästä vuoden 2024 toimittajatunnustuksesta. Se on selkeä osoitus hyvin tehdystä pitkäjänteisestä työstämme”, Pitkänen sanoo.

Asiakkuusjohtaja Arto Salmenaution mukaan tulevaisuudessa tullaan hyödyntämään entistä enemmän myös teknologian ja tekoälyn tarjoamia ratkaisuja, mutta kaiken perustana säilyy ihmisten välisen kommunikoinnin ja yhteispelin merkitys:

”Olemme tavanneet asiakkaan kanssa säännöllisesti ja yhteydenpito toimii saumattomasti. Tästä iso kiitos kuuluu niin Valmet Automotive EV Power Oy:lle kuin tekijätiimillemme.”

Lisätietoja yhteistyöstä:
Arto Salmenautio
Asiakkuusjohtaja, L&T Kiinteistöpalvelut
p. +358 +358 40 0500 129
arto.salmenautio@lassila-tikanoja.fi


Kuvassa Arja Heinonen ja Pia Virtanen, Valmet Automotive EV Power Oy sekä Arto Salmenautio, L&T Kiinteistöpalvelut

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.