Siirry sisältöön

Asiakastiedote

Oletko muuttamassa? Katso lisätietoja ja vinkkejä muuttoon täältä

  • 1 minuutin lukuaika

L&T toimii huoltoyhtiönä useissa asuinkiinteistöissä. Muuttoon liittyy paljon hoidettavia asioita ja me haluamme auttaa sinua tekemään muutosta mahdollisimman sujuvaa.

Mikäli L&T toimii taloyhtiösi huoltoyhtiönä, muuttoilmoituksen tekeminen meille ei ole enää tarpeen. Riittää, kun olet päivittänyt osoitetietosi Väestörekisterikeskukseen. Muista kuitenkin ilmoittaa muutostasi myös isännöitsijälle.

Avaimet voi noutaa ja palauttaa sovitun ajankohdan mukaisesti, epäselvissä tilanteissa varmistathan vuokranantajaltasi oikean palautus- ja noutoajan.

Käy tarkistamassa täältä kootut vinkkimme muuttamiseen liittyen, löydät ohjeita mm. seuraaviin aiheisiin liittyen:

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään muissakin asioissa:

  • Chattaa meille 24/7
  • Kirjoita meille: tavoita oikea henkilö heti ensimmäisellä kerralla, sähköiset yhteydenottolomakkeet auttavat sinua siinä. Kaikki asiointilomakkeemme löydät täältä: www.lt.fi/asioi
  • Soita meille: Asiakaspalvelu 010 636 5000 (henkilöasiakkaat), 010 636 7000 (yritysasiakkaat). Palvelemme arkisin ma-pe klo 7-17.00. Muina aikoina soittosi siirtyy automaattisesti päivystykseemme.

Anna palautetta tai kehitysehdotuksia

Palautteesi on meille tärkeä ja pyrimme vastaamaan siihen yhden arkipäivän kuluessa. Jos asia edellyttää selvitystyötä tai suunnittelua, vastaaminen voi kestää hieman kauemmin.

Anna palautetta täällä.