Siirry sisältöön
Kiinteistotekniikka-automaatio-maisemakuva-1920x1080-16x9

Kiinteistö­automaatio

Toimiva kiinteistöautomaatio takaa, että kiinteistösi arki rullaa niin kuin pitää. Saat L&T:ltä kaikki kiinteistöautomaatiojärjestelmien asennukset, huollot, vikakorjaukset ja muutokset vaivattomasti saman katon alta. 

Toimiva kiinteistöautomaatio

Kun automaatiojärjestelmät ovat osaavissa käsissä, voidaan huoltotoimet suunnitella ja ajoittaa oikein. L&T on luotettava ja monipuolinen kumppani.

Kiinteistotekniikka-LVI-1920x1080-16x9

Ennakointi varmistaa toimivuuden

Ennakointi varmistaa, että kiinteistösi toiminta jatkuu ilman häiriötekijöitä. Kun kiinteistösi automaatiosta pidetään huolta pitkäjänteisesti, säästät myös euroja ja ympäristöä: toimiva automaatio takaa, ettei lämmitys- ja sähköenergia päädy harakoille.

l&t22_valmis_011

Automaatiojärjestelmät vaativat erityisosaamista

Meillä on vahva automaatiojärjestelmien ohjelmointiosaaminen, ja olemme Siemens, Trend, Honeywell Centra Line ja Fidelix -partnereita. Kattavan alihankintaverkoston kautta hoituvat myös muiden automaatiojärjestelmien ohjelmamuutokset ja saneeraukset L&T:n projektipäälliköiden johdolla.

Kiinteistotekniikka-automaatiopalvelut-halyytyskeskus-1280x960-4x3

Vastuullista kiinteistönhuoltoa

Kiinteistösi voidaan liittää energianhallintakeskukseen, jolloin kohde liitetään suojatun etäyhteyden kautta valvontaan. Saat varmuuden siitä, että laiterikkoihin ja muihin epäkohtiin päästään puuttumaan heti eivätkä ne vaikuta kiinteistön energiankulutukseen. 24/7 hälytyskeskuksen kautta voidaan myös varmistaa, että hälytykset välittyvät oikeaan paikkaan kellon ajasta riippumatta.

Laatua ja varmuutta

building-trees-icon

Vastuullisesti hoidettu kiinteistö

Kiinteistösi ansaitsee ja saa vain parasta, sisällä ja ulkona, kesät talvet.  Suosimme vähäpäästöistä kalustoa ja pientyökoneita.

keys-icon

Tyytyväinen asiakas

Kuuntelemme asiakasta ja kehitämme yhteistyössä toimintaamme. Toimimme läpinäkyvästi ja raportoimme selkeästi.

Worker-helmet-hearing-protection-icon

Osaavat ammattilaiset

Työntekijöidemme työturvallisuus, työhyvinvointi ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainsanoja toiminnassamme.

Kiinteistotekniikka-automaatio-maisemakuva-1920x1080-16x9
”Tarvitsimme kumppanin, jolla on resursseja ja kykyä tarjota monipuolista osaamista kiinteistöhuollon ja -tekniikan eri osa-alueille. Meille on tärkeää, että saamme palvelut yhdeltä toimijalta. Siksi valitsimme L&T:n”
Matti Kitula Kiinteistöpäällikkö Kauppakeskus Skanssi

Kustannustehokkaat kiinteistöhuollon ja -tekniikan palvelut

Toimiva kiinteistöhuolto ja -tekniikka ovat avainasemassa, kun tavoitteena on viihtyisä, turvallinen ja energiatehokas kiinteistö. Toteutamme kiinteistöhuollon ratkaisut osaamisella ja yhteistyöllä – pitkäaikaisella kumppanuudella, jossa kuunnellaan toista ja kehitetään toimintaa juuri tämän kiinteistön parhaaksi.
Kiinteistohuolto-maisemakuva-hero-1920x1080-16x9

Ota yhteyttä

Haluaisitko kuulla lisää kiinteistöhuollon ja
-tekniikan ratkaisuistamme? Sovitaan tapaaminen ja keskustellaan lisää.

Tutustu asiakkaisiimme

Ajankohtaista

Autamme valtakunnallisesti

Hups, näyttää siltä, että etsimääsi tietoa ei löytynyt.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä