Siirry sisältöön
Kiinteisto-kylmatekniikka-pakastehylly-1920x1080-16x9

Kylmä­tekniikka

Kaipaavatko kiinteistösi kylmälaitehuoltoa, -asennusta tai kylmätekniikan suunnittelua? Saat L&T:ltä kylmälaitteiden, jäähdytyslaitteiden ja lämpöpumppujen asennukset, huollot, lakisääteiset tarkastukset ja korjaukset valtakunnallisesti. 

Kylmätekniikan palvelut vankalla ammattitaidolla:

Saat L&T:ltä palvelut kylmälaitoksien suunnitteluun ja energiakatselmuksiin, kylmäkonehuoltoihin ja lakisääteisiin vuototarkastuksiin niin pieniin kuin suuriin kohteisiin.  

Kiinteisto-kylmatekniikka-pakastehylly-1280x960-4x3

Kaupan kylmäpalvelut

Tarvitsetko kumppania kauppasi kylmälaitehuoltoon? Kaupan kylmälaitteet voivat muodostaa jopa puolet energiankulutuksesta, joten teemme niin saneeraukset kuin huollot aina energiatehokkuus edellä kustannustehokkuutta unohtamatta. 

brand_still_013-landscape-3x2

Jäähdytysratkaisut

L&T on apunasi varmistamassa, että jäähdytysjärjestelmät toimivat niin kuin pitää. Palvelemme valtakunnallisesti prosessijäähdytyksen, ilmastoinnin jäähdytyksen, kylmätilojen jäähdytyksen, ravintoloiden ja suurtalouskeittiöiden jäähdytyksen ja ATK- ja serveritilojen jäähdytyksen parissa. 

Kiinteisto-kylmatekniikka-asiantuntija-kypara-1280x960-4x3

Lämpöpumppupalvelut

Kaipaatko apua oikean lämpöpumpun valintaan tai jo olemassa olevan laitteen asennukseen tai huoltoon? L&T:n ammattilaiset ovat apunasi kaikissa lämpöpumppuratkaisuihin liittyvissä haasteissa kaikenlaisissa kiinteistöissä. Saat apua oikean pumpun valintaan sekä sen asennukseen, huoltoon ja korjaukseen kustannus- ja energiatehokkaasti.

Laatua ja varmuutta

building-trees-icon

Vastuullisesti hoidettu kiinteistö

Kiinteistösi ansaitsee ja saa vain parasta, sisällä ja ulkona, kesät talvet.  Suosimme vähäpäästöistä kalustoa ja pientyökoneita.

keys-icon

Tyytyväinen asiakas

Kuuntelemme asiakasta ja kehitämme yhteistyössä toimintaamme. Toimimme läpinäkyvästi ja raportoimme selkeästi.

Worker-helmet-hearing-protection-icon

Osaavat ammattilaiset

Työntekijöidemme työturvallisuus, työhyvinvointi ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainsanoja toiminnassamme.

Kiinteisto-kylmatekniikka-pakastehylly-1920x1080-16x9

Kaupan kylmälaitteet kerralla kuntoon – lataa maksuton muistilista

Jotta kylmälaitesaneeraus sujuisi mahdollisimman kitkattomasti, kokosimme kätevän muistilistan, joka sujuvoittaa ja ohjaa kylmälaitesaneerauksen suunnittelua ja etenemistä.  

Lue lisää asiakkaistamme

Kiinteistotekniikka-LVI-1920x1080-16x9

Monipuolista palvelua kiinteistöllesi

Toimiva kiinteistöhuolto ja -tekniikka ovat avainasemassa, kun tavoitteena on viihtyisä, turvallinen ja energiatehokas kiinteistö.

Toteutamme kiinteistöhuollon ja -tekniikan ratkaisut osaamisella ja yhteistyöllä – pitkäaikaisella kumppanuudella, jossa kuunnellaan toista ja kehitetään toimintaa juuri tämän kiinteistön parhaaksi.

Ajankohtaista

Autamme valtakunnallisesti

Hups, näyttää siltä, että etsimääsi tietoa ei löytynyt.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä