Siirry sisältöön
KIPA-hero-energiapalvelut-1920x1080-16x9-UUSI

Energia­katselmus ja energia­kartoitus

Mietityttääkö energian käyttö ja sen kustannukset? Onko energian säästö ajankohtaista? Selvitä yrityksesi nykytilanne energiakatselmuksella tai energiakartoituksella, ja löydä oikeat toimenpiteet energiatehokkuuteen. 

Ota ensimmäinen askel kohti energiatehokkuutta

Jottan energian säästöä syntyy, pitää ensin tietää missä mennään tällä hetkellä. Energiakatselmukset ja –kartoitukset ovat hyvä tapa päästä kärryille nykytilanteesta, ja löytää juuri sinun yrityksellesi oikeat säästökohteet.

L&T Energiapalveluiden hyödyt

building-trees-icon

Nosta kiinteistösi arvoa

Leaves-icon

Pienennä hiilijalanjälkeä

human-woman-icon

Lisää käyttäjätyytyväisyyttä

Selvitä lähtötilanteesi

Magnifying-glass-leaf-icon

Energiakatselmus

L&T:n energiakatselmuksen avulla selvität yrityksesi energiankulutusprofiilin ja energian kulutuksen jakauman. Kiinteistökohtainen lähtötilanne on hyvä selvittää aina, kun lähdetään kehittämään energiatehokkuutta.

light-bulb-calculator-icon

Energiakartoitus

L&T:n energiakartoituksen tuloksena saat käsityksen kiinteistön energian kulutuksen nykytilasta ja räätälöidyt energiaratkaisut esimerkiksi lämmön ja sähkön säästämiseen sekä uusiutuvan energian käyttöön.

Vie energiatehokkuus uudelle tasolle

Saat energiakatselmuksen avulla luotettavan kuvan yrityksesi kokonaisenergiatehokkuudesta ja tunnistat mahdollisuudet sen parantamiseen. 

KIPA-energiapalvelut-4x3-1280x960-nostokuva-toimisto2

Kokonaiskuva yrityksesi energiatehokkuudesta

Suurille yrityksille energiakatselmus on pakollinen neljän vuoden välein.

Pienemmille katselmukset ovat vapaaehtoisia, mutta aivan yhtä lailla hyvä tapa päästä kärryille energiankulutuksesta, sen kustannuksista sekä siitä, millaisia toimenpiteitä energiatehokkuuden eteen kannattaa tehdä.  

KIPA-energiapalvelut-Kesko-4x3-1280x960-nostokuva

Löydä oikeat toimenpiteet

Kiinteistön energiankulutusta on keskimäärin mahdollista pienentää noin 20 %. Olennaista on löytää oikeat toimenpiteet juuri sinun kiinteistöösi.  

L&T:n energiatehokkuuden asiantuntijat ovat apunasi, kun haluat kartoittaa nykytilan ja löytää säästökohteet. Saat energiakatselmuksen pohjalta selkeät ehdotukset, miten energiatehokkuutta voidaan parantaa.

Voit saada merkittäviä säästöjä jo pelkästään olemassa olevien laitteiden säädöllä, jolloin toimenpiteet eivät vaadi suuria investointeja. 

l&t22_valmis_011

Investoi järkevästi

Mielenrauhaa saat hanke- ja kannattavuusselvityksillä. Selvitämme investoinnin kannattavuuden, kerromme mitä kannattaa tai ei kannata tehdä ja koordinoimme hankkeet alusta loppuun.  

Kiinteisto-kylmatekniikka-asiantuntija-kypara-1280x960-4x3

Valitse luotettava kumppani

Energiatehokkuus ja vastuullisuus ovat jatkuvaa työtä, jossa on monta muuttujaa. Kun työ on alusta loppuun yksissä käsissä, voidaan hallita kokonaisuutta pienempien palojen sijaan.  Meiltä saat luotettavaa kumppanuutta.

KIPA-iltamaisema-kaupunki-1280x960-4x3

Aloita matkasi jo tänään

Tilaa ilmainen energiakäynti

  • Saat arvion, mistä lähteä liikkeelle

Saat meiltä apua energiahallinnan eri tarpeisiin

Leaves-icon

Energiajohtamisen palvelut

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat energiatehokkuus- ja ilmastotavoitteensa ja olemme tarvittaessa tukena näiden tavoitteiden asettamisessa, toimeenpanossa ja raportoinnissa.

light-bulb-icon

Smartti Automaatio

L&T Smartti Automaatio on uuden sukupolven älykäs energian-hallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan ohjata jo olemassa olevaa kiinteistöautomaatiojärjestelmää.

Magnifying-glass-leaf-icon

Energiakartoitukset ja -katselmukset

Energiatehokkuuden kartoitukset ja energiakatselmukset ovat osa konsultointi-palveluitamme, joiden avulla päästään helposti käsiksi konkreettisiin parannuksiin arkisen käytettävyyden ja investointitarpeiden osalta.

bar-chart-icon

Energiahanke ja kannattavuus­selvitykset

Erilaiset hanke- ja kannattavuus-selvitykset ovat meille arkipäivää. Toteutamme tai koordinoimme asiakkaiden energiahankkeet alusta loppuun avaimet käteen –palveluna. Hankkeille haetaan myös energiatuet aina kun mahdollista.

building-trees-icon

Energianhallinta­keskus

Energianhallintakeskuksen etähallintapalvelut ja digitaalinen Smartti Automaatio luovat vankan perustan kiinteistöjen energiankulutuksen ja olosuhteiden hallintaan ja optimointiin.

KIPA-hero-energiapalvelut-1920x1080-16x9-UUSI

Vastuullisuusasiat ovat kuuluneet Keskon strategiaan jo pitkään, ja olemmekin olleet edelläkävijä varsinkin energia-tehokkuuden osalta. L&T:n tiimi on onnistunut silti hyvin löytämään kehityskohteita ja pureutuu koko ajan yhä syvällisemmin haasteisiin.

Ari Pärssinen Kiinteistöpäällikkö Kesko
Kuvituskuva-blogi-1200x628-kiinteistopalvelut

Ota yhteyttä

Haluaisitko kuulla lisää energianhallintaratkaisuistamme? Sovitaan tapaaminen ja keskustellaan lisää.

Ajankohtaista

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä