Siirry sisältöön
KIPA-iltavalaistus-kiinteisto-1920x1080-16x9

Energian­hallintakeskus

Varmista kiinteistöjesi energiatehokkuus olosuhteista tinkimättä – L&T:n energianhallintakeskus hoitaa puolestasi energiankulutuksen, olosuhteiden ja kunnossapidon optimoinnin. 

L&T Energiapalveluiden hyödyt

building-trees-icon

Nosta kiinteistösi arvoa

Leaves-icon

Pienennä hiilijalanjälkeä

human-woman-icon

Lisää käyttäjätyytyväisyyttä

Vastuullista kiinteistön energianhallintaa

L&T:n energianhallintakeskuksen etähallintapalvelut takaavat sinulle energiatehokkaan kiinteistön olosuhteista tinkimättä.  

KIPA-energiapalvelut-4x3-1280x960-nostokuva-toimisto2

Energianhallintakeskus ohjaa toimintaa

Kun kiinteistösi kytketään energianhallintakeskukseen, ottavat L&T:n asiantuntijat kiinteistösi talotekniikan etänä haltuun. Energianhallintakeskuksen järjestelmät ja ammattilaiset seuraavat niin kiinteistösi olosuhteita kuin mahdollisia hälytyksiä, ja reagoivat niihin nopealla vasteajalla. 

KIPA-energiapalvelut-Kesko-4x3-1280x960-nostokuva

Säästä energiaa ja euroja

Kun kiinteistösi talotekniikan tarkkailu on osaavissa käsissä, tunnistetaan moni korjaustarve jo ennen kuin varsinaisia ongelmia pääsee syntymään. Oli kyse sitten vuotokohtien löytämisestä tai ilmanvaihtojärjestelmien optimoinnista käyttöasteen mukaan, L&T:n energianhallintakeskus hoitaa homman puolestasi.  


Yhteistyö kiinteistönhoitajien ja energiahallintakeskuksen välillä on tiivistä – saat konkreettisten korjausehdotusten lisäksi myös käytännön toimenpiteet. 

l&t22_valmis_011

Luota sertifioituun palveluun

L&T:n energianhallintakeskuksen toiminta on sertifioitu, jolloin kriittisten järjestelmien ja yhteyksien varmistaminen sekä kahdentaminen on toteutettu SFS-EN 50518:n mukaisesti. Keskuksen tilat ovat korkean turvaluokan mukaiset ja asiantuntijoilla on vartijakortit sekä turvallisuusselvitykset. 

KIPA-energiapalvelut-4x3-1280x960-nostokuva-toimisto

Smartti Automaatio

Kun energianhallintakeskuksemme asiantuntijat pistivät tietotaitonsa yhteen, syntyi Smartti Automaatio: uuden sukupolven kiinteistön energianhallintajärjestelmä, joka ennakoi kiinteistöautomaation säädöt automaattisesti. 

KIPA-iltamaisema-kaupunki-1280x960-4x3

Aloita matkasi jo tänään

Tilaa maksuton energiatehokkuuden tiekartta

  • Saat arvion mistä lähteä liikkeelle
KIPA-hero-energiapalvelut-1920x1080-16x9-UUSI

"L&T:n energiapalveluiden asiantuntijat ovat rautaisia ammattilaisia. He tekevät kaikkensa asiakkaan ja yhteisen asian eteen. Voin sanoa, että L&T on ylivoimaisesti paras kumppani, jonka kanssa olemme toimineet.”

Timo Tuukkanen Kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkö Paulig

Saat meiltä apua energiahallinnan eri tarpeisiin

Leaves-icon

Energiajohtamisen palvelut

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat energiatehokkuus- ja ilmastotavoitteensa ja olemme tarvittaessa tukena näiden tavoitteiden asettamisessa, toimeenpanossa ja raportoinnissa.

light-bulb-leaf-icon

Smartti Automaatio

L&T Smartti Automaatio on uuden sukupolven älykäs energian-hallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan ohjata jo olemassa olevaaa kiinteistöautomaatiojärjestelmää.

Magnifying-glass-leaf-icon

Energiakartoitukset ja -katselmukset

Energiatehokkuuden kartoitukset ja katselmukset ovat osa konsultointipalveluitamme, joiden avulla päästään helposti käsiksi konkreettisiin parannuksiin arkisen käytettävyyden ja investointitarpeiden osalta.

bar-chart-icon

Energiahanke- ja kannattavuus­selvitykset

Erilaiset hanke- ja kannattavuusselvitykset ovat meille arkipäivää. Toteutamme tai koordinoimme asiakkaiden energiahankkeet alusta loppuun avaimet käteen –palveluna. Hankkeille haetaan myös energiatuet aina kun mahdollista.

Kuvituskuva-blogi-1200x628-kiinteistopalvelut

Säästä energiasta, panosta kehitykseen

Haluaisitko kuulla lisää energianhallintaratkaisuistamme? Sovitaan tapaaminen ja keskustellaan lisää.

Ajankohtaista

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä