Siirry sisältöön
Kiinteisto-siivooja-1920x1080-16x9-hero

Dataohjattu siivous

Dataohjattu siivous on älykäs ja tarpeenmukainen tapa siivota. Miksi käyttää aikaa ja resursseja sellaisten tilojen siivoamiseen, joissa sitä ei tarvita?

Tarpeenmukaista siivousta kiinteistölle

Kiinteistöjen arki vaihtelee päivästä ja viikosta toiseen. Yhtenä hetkenä tupa on täynnä väkeä ja toisena tilat ovat puolityhjänä. Kuulostaako tutulta?

Kiinteästi kalenteriin sidottu siivouspalvelu ei enää palvele tämän päivän kiinteistöjen ja käyttäjien muuttuvia tarpeita. Dataohjattu siivous on uuden ajan siivouspalvelu, joka tuo siivouksen sinne, missä sitä tarvitaan.

Kiinteisto-siivous-ulkokuva-1280x960-4x3

Keräämme tietoa kiinteistön käytöstä reaaliajassa

Palvelu hyödyntää Haltianin Emphatic Building -digikaksosta. Räätälöitävästä ratkaisusta voit seurata paitsi reaaliaikaista tietoa siivoustilanteesta, myös esimerkiksi kiinteistön käyttöastetta, olosuhteita ja vapaita tiloja. Tietojen kerääminen tapahtuu lainsäädäntöä noudattaen.

Kiinteisto-siivous-kadenjalki-referenssit-1280x960-4x3

Kiinteistön tiloihin asennetaan liikesensorit

Liikeanturit lähettävät tietoa esimerkiksi tilan käyttäjämääristä langattomasti palveluun. Antureita voidaan asentaa myös esimerkiksi paperiannostelijoihin tai roska-astioihin, jolloin tiedetään reaaliajassa koska ne kaipaavat tyhjennystä tai täydennystä.

Kiinteisto-siivous-infektiot-toimisto-1280x960-4x3

Siivous kohdennetaan sinne, missä sitä tarvitaan

Siivooja näkee kiinteistön tilanteen reaaliaikaisesti siivousvaunun tabletista. Siivous kohdistetaan tiloihin, jotka ovat olleet käytössä ja joissa sitä aidosti tarvitaan. Aikaa, työvälineitä ja esimerkiksi pesuaineita ei kulu sellaisten tilojen siivoamiseen, jotka eivät sitä tarvitse.

Kiinteisto-siivous-data-raportointi-1280x960-4x3

Saat ajantasaisen näkymän siivoustyöhön

Voit seurata siivoustilannetta reaaliaikaisesti. Näet yhdestä paikasta mitkä tilat on siivottu ja koska, miten harvemmin tehtävät työt etenevät ja miten tiloja käytetään. Samasta paikasta löydät myös palvelukuvaukset, jolloin on helppo tarkistaa mitä on sovittu.

KIPA-energiapalvelut-4x3-1280x960-nostokuva-toimisto

Dataohjattu siivous hyödyntää teknologiaa

Liikeanturit lähettävät tietoa esimerkiksi tilan käyttäjämääristä langattomasti palveluun. Antureita voidaan asentaa myös esimerkiksi paperiannostelijoihin tai roska-astioihin, jolloin tiedetään reaaliajassa koska ne kaipaavat tyhjennystä tai täydennystä.

Kiinteisto-siivous-siivousrobotti-LT

Dataohjattu siivous sopii monenlaisiin kiinteistöihin

Ratkaisu räätälöidään aina kiinteistösi tarpeiden mukaan. Erityisen hyvin palvelu soveltuu esimerkiksi toimistokiinteistöihin, kouluihin, kauppakeskuksiin ja tehdasympäristöihin. Parhaimmillaan dataohjattu siivous on kiinteistöissä, joissa on erilaisia tiloja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

ELINA HÄLIKKÄ

Viisi kysymystä ja vastausta dataohjatusta siivouksesta

Hybridityö on nykypäivänä arkea useissa yrityksissä, ja monen toimitilan käyttöaste voi vaihdella...

Lue lisää
Viisi kysymystä ja vastausta dataohjatusta siivouksesta
spray-bottle-icon

Laadukasta siivousta tarpeeseen

Dataohjattu siivous on älykäs tapa siivota. Miksi käyttää aikaa ja resursseja sellaisten tilojen siivoamiseen, joissa sitä ei tarvita? Kiinteistöön asennettavat langattomat sensorit kertovat kiinteistön käyttöasteesta reaaliajassa. Tiedon avulla palvelu voidaan kohdistaa oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan kalenteriin sidottujen suoritusten sijaan.

Dataohjattu siivous tuo sinulle:

  • parempaa laatua samalla hinnalla
  • reaaliaikaisen näkymän kiinteistösi
  • käyttöasteeseen ja siivoustilanteeseen
  • kustannustehokkuutta
  • siistit ja hygieeniset tilat
  • pienemmän ympäristökuormituksen
Kiinteisto-siivous-kadenjalki-referenssit-1280x960-4x3
Asiakkaalle dataohjatun siivouksen hyöty näkyy käyttöastetietoina kiinteistöstä, mikä auttaa asiakasta optimoimaan toimitilansa vastaamaan käyttötarvetta ja tuo näin kustannushyötyä.
Elina Hälikkä Kehityspäällikkö L&T Kiinteistöpalvelut
Kiinteisto-siivous-1280x960-4x3

Siivouksen tulevaisuus on tässä

Ota käyttöön dataohjattu siivous ja tee siivouksesta entistä tarpeenmukaisempaa.

stars-icon

Vastuullisempi siivous

Meille siivouspalveluiden vastuullisuus rakentuu neljästä osa-alueesta:

  • Siivouksen sosiaalinen vastuullisuus
  • Siivouksen ympäristökuormituksen minimointi
  • Siivouksen laatu, vastuumme asiakkaalle
  • Siivouksen hiilikädenjäljen parantaminen

Tutustu muihin siivouspalveluihimme

expert-network-icon

Ylläpitosiivous

Pidä tilat puhtaina, käyttäjät tyytyväisinä ja kiinteistön arvo kohdallaan säännöllisellä ylläpitosiivouksella. Saat L&T:ltä ylläpitosiivouksen palvelut valtakunnallisesti kaikkiin kiinteistöihin. 

light-bulb-leaf-icon

Dataohjattu siivous

Mitä jos siivous voitaisiinkin kohdentaa juuri sinne, missä sitä tällä hetkellä eniten tarvitaan? Kalenteriin sidottu siivouspalvelu ei enää palvele kaikkien kiinteistöjen ja käyttäjien tarpeita. Uuden ajan siivouspalvelu yhdistää siivouksen ja reaaliaikaisen datan kiinteistön käytöstä.

tank-truck-icon

Elintarvikehygienia

Elintarviketeollisuudessa puhtaus todella on puoli ruokaa. Jotta voit taata asiakkaillesi parhaat mahdolliset tuotteet, täytyy tuotantotilojen ja -prosessien hygienian olla kunnossa. Apunasi elintarviketilojen puhtaanapidossa ovat L&T:n elintarvikehygienian ammattilaiset.

cleaner-bucket-icon

Infektiontorjunta

Pidä bisnes pyörimässä myös flunssakaudella. Infektiontorjuntapalvelut tehoavat taudinaiheuttajiin koronasta kausi-influenssaan ja noroviruksesta enterorokkoon. 

stars-thumbs-up-icon

Perussiivous

Kaipaavatko ikkunat pesua, pinttynyt lika poistoa tai lattiat peruskunnostusta? Silloin oikea osoite on perussiivous, jolla täydennät kausiluontoisesti ylläpitosiivousta.

heart-icon

Sairaalasiivous

Korkean hygienian kohteet edellyttävät omat otteensa. Sosiaali- ja terveysalan tiloihin erikoistuneet osaajat pitävät huolen, että paikat pysyvät puhtaina ja hoitajat voivat keskittyä omaan työhönsä.

Kiinteisto-siivous-vastuullinen-yhdessa-1280x960-4x3

Miksi valita L&T:n siivouspalvelut?

Hankkiessasi siivouspalvelut L&T:ltä voit olla varma, että palvelu toteutetaan aina alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti, kestävästi ja työntekijöidemme hyvinvointi edellä.

Tutustu mielenkiintoisiin puhtausalan esimerkkeihin

Autamme valtakunnallisesti

Hups, näyttää siltä, että etsimääsi tietoa ei löytynyt.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä