Siirry sisältöön
Kiinteisto-siivous-yllapitosiivous2-1920x1080-16x9

Ylläpito­siivous

Pidä tilat puhtaina, paranna käyttäjien tyytyväisyyttä ja säilytä kiinteistösi arvo säännöllisellä ylläpitosiivouksella. Saat L&T:ltä ylläpitosiivouksen palvelut valtakunnallisesti kaikkiin kiinteistöihin.

Miksi säännölliseen ylläpitosiivoukseen kannattaa panostaa?

  • Takaat kiinteistön käyttäjille siistit ja hygieeniset tilat

  • Parannat kiinteistön käyttäjien viihtyvyyttä

  • Pidennät kiinteistösi käyttöikää

  • Varmistat, että tilat pysyvät houkuttelevina, turvallisina ja terveellisinä

  • Voit täydentää ylläpitosiivousta perussiivouksella

Kiinteisto-siivous-ulkokuva-1280x960-4x3-1

Saat meiltä ylläpitosiivouksen palvelut erilaisiin kiinteistöihin:

Erilaisten kiinteistöjen siivouksessa painottuvat eri vaatimukset. L&T:n siivouspalvelut vastaavat asiakaskohtaisiin tarpeisiin huomioimalla kunkin erityispiirteet.

building-icon

Toimistosiivous ja liikekiinteistöt

Toimistosiivous vaikuttaa suoraan niin työntekijöiden kuin asiakkaiden viihtymiseen.  L&T:n toimistosiivous räätälöidään aina tarpeidesi mukaan, jolloin palvelussa huomioidaan tilan erityispiirteet. Oletko jo tutustunut dataohjattuun siivoukseen, joka huolehtii siivouksen tarpeenmukaisuudesta?

house-icon

Asuinkiinteistöt ja taloyhtiöt

Yleisten tilojen siisteys ja hygieenisyys on olennainen osa asukkaiden arkea – kukapa haluaisi tulla kotiin kuraisen rappukäytävän kautta tai arvuutella saunatilojen hygieenisyyttä? Saat L&T:ltä siivouspalvelut kaikkiin asuinkiinteistöjen ja taloyhtiöiden yleisiin tiloihin. Palvelua ohjaavat vastuulliset valinnat sekä menetelmissä että kemikaaleissa.

building-sun-icon

Kaupat ja kauppakeskukset

Kauppakeskus, tavaratalo, myymälä tai ruokakauppa – puhtaat, hygieeniset ja turvalliset tilat ovat edellytys asiakkaiden viihtymiselle. Voit luottaa siihen, että ammattilaisten työnjälki täyttää hygieniavaatimukset ja dokumentaatio vastaa omavalvontaohjelmaa. Lisäksi jatkuva laadunseuranta varmistaa puhtaustason toteutumisen. Täydennä tarvittaessa siivoojien työnkuvaa myös muilla kaupan arkea sujuvoittavilla tukipalveluilla.

Worker-helmet-hearing-protection-tie-icon

Teollisuus- ja logistiikkatilat

Palveluissamme yhdistyvät siivouksen ammattitaito, vastuullisuusosaaminen ja teollisuus- ja logistiikka-alan toimintaympäristön tuntemus. Työturvallisuuden huomioiminen on olennainen osa siivoojiemme ammattitaitoa etenkin teollisuuden kohteissa. Palvelu suunnitellaan aina tilakohtaisesti, koska vaatimukset siivoukselle voivat vaihdella esimerkiksi tuotantolinjoittain. Tutustu myös elintarviketeollisuuden siivouspalveluihin.

stars-icon

Vastuullisempi siivous

Meille siivouspalveluiden vastuullisuus rakentuu neljästä osa-alueesta:

  • Siivouksen sosiaalinen vastuullisuus
  • Siivouksen ympäristökuormituksen minimointi
  • Siivouksen laatu, vastuumme asiakkaalle
  • Siivouksen hiilikädenjäljen parantaminen

Tutustu asiakasesimerkkehin

Kiinteisto-siivous-kadenjalki-referenssit-1280x960-4x3
Sisäilman laatu on meille todella tärkeä asia, sillä sekä aiemmassa koulurakennuksessa että rakennusaikaisissa väistötiloissa kärsittiin sisäilmaongelmista. On hienoa, että käytössä ei ole enää lainkaan turhia kemikaaleja.
Anu Hillner Apulaisrehtori Meritorin koulu

Miksi valita L&T:n siivouspalvelut

Hankkiessasi siivouspalvelut L&T:ltä voit olla varma, että palvelu toteutetaan aina alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti, kestävästi ja työntekijöidemme hyvinvointi edellä. 

Kiinteisto-siivous-1280x960-4x3

Saat kumppaniksesi vastuullisen toimijan

Vastuullisuus on siivouspalveluissa käytännön tekoja ja valintoja arjessa. Se on kemikaalittomia menetelmiä, ympäristöystävällisiä siivousaineita, turvallisia työtapoja, henkilöstön koulutusta, huolellisia perehdytyksiä, reiluja työsopimuksia, hyvällä työsuunnittelulla karsittuja ajokilometrejä ja vähennettyjä jätesäkkejä.

Tämä on meidän jokapäiväistä työtämme, ei sen kummempaa.

Kiinteisto-siivous-elintarviketeollisuus-1280x960-4x3

Perusasiat ja työsopimukset kunnossa

Kun valitset kumppaniksi L&T:n, voit luottaa, että perusasiat ovat kunnossa.Työehtosopimuksen noudattaminen on meillä itsestään selvää, ja jokaisella työntekijällämme on työsopimus. Palkat maksetaan ajallaan ja oikein.

Työterveyspalvelut kuuluvat kaikille ja toimintamme on läpinäkyvää. Tarjoamme töitä myös osatyökykyisille ja erityisryhmille, joiden työllistyminen on syystä tai toisesta hankalampaa. Nämä ovat aivan perusasioita, joista meillä ei tingitä koskaan.

Kiinteisto-siivous-pinnat-1280x960-4x3

Tiloissasi siivoaa aina perehdytetty ja koulutettu työntekijä

Asiakkaana tiedät, että saat avuksesi aina huolellisesti perehdytetyn työntekijän, joka tuntee tehtävät, ergonomiset työtavat ja turvalliset käytännöt. Hyvä perehdytys on avain paitsi laadukkaaseen lopputulokseen, myös työntekijöidemme turvallisuuden varmistamiseen.  

Vähemmän tapaturmia tarkoittaa vähemmän poissaloja ja vähemmän vaihtuvuutta. Palvelu pyörii parhaiten, kun asialla on tuttu ja työnsä tunteva tekijä.

Kiinteisto-siivous-vastuullinen-yhdessa-1280x960-4x3

Alan parhaat välineet ja menetelmät

Välineet, menetelmät ja työtavat kehittyvät jatkuvasti. Testaamme jatkuvasti uusia tapoja työskennellä. Tiesitkö, että moni siivoustyö hoituu nykyään jo täysin ilman kemikaaleja?

Pienemmän ympäristökuormituksen lisäksi siivoustyön jatkuva kehittäminen tuo sinulle laadukkaampaa työjälkeä ja kustannustehokkaampia palveluita. Työntekijöille uudet menetelmät taas tarkoittavat usein kevyempää työkuormaa.

Kiinteisto-siivous-henkilosto-hyvinvointi-1280x960-4x3

Hyvinvoiva ja motivoinut henkilöstö

Henkilöstö on tärkein voimavaramme, ja siihen panostetaan sen mukaan. Sinulle asiakkaana hyvinvoiva henkilöstö näkyy suoraan esimerkiksi työn laadussa. Niin esihenkilöillä kuin työntekijöillä on mahdollisuus kouluttautua ja kehittää osaamistaan.

Sairauden yllättäessä kaikilla L&T:läisillä on käytettävissään kattava työterveyshuolto, jota täydentävät sairauskassan palvelut. Säännölliset työtyytyväisyyskyselyt keräävät tietoa henkilöstön fiiliksestä.

Tutustu siivouspalveluihimme

expert-network-icon

Ylläpitosiivous

Siivouspalveluiden lisäksi tarjoamme kattavat kiinteistön ylläpitopalvelut niin kiinteistöhuollon kuin kiinteistötekniikan osalta. Rakennamme mielellämme kokonaisuuden, jossa eri toiminnot tukevat toisiaan ja huomioivat asiakkaan toimintaan liittyvät erityistarpeet.

light-bulb-leaf-icon

Dataohjattu siivous

Mitä jos siivous voitaisiinkin kohdentaa juuri sinne, missä sitä tällä hetkellä eniten tarvitaan? Kalenteriin sidottu siivouspalvelu ei enää palvele kaikkien kiinteistöjen ja käyttäjien tarpeita. Uuden ajan siivouspalvelu yhdistää siivouksen ja reaaliaikaisen datan kiinteistön käytöstä.

tank-truck-icon

Elintarvikehygienia

Elintarviketeollisuudessa puhtaus todella on puoli ruokaa. Jotta voit taata asiakkaillesi parhaat mahdolliset tuotteet, täytyy tuotantotilojen ja -prosessien hygienian olla kunnossa. Apunasi elintarviketilojen puhtaanapidossa ovat L&T:n elintarvikehygienian ammattilaiset.

cleaner-bucket-icon

Infektiontorjunta

Pidä bisnes pyörimässä myös flunssakaudella. Infektiontorjuntapalvelut tehoavat taudinaiheuttajiin koronasta kausi-influenssaan ja noroviruksesta enterorokkoon. 

stars-thumbs-up-icon

Perussiivous

Kaipaavatko ikkunat pesua, pinttynyt lika poistoa tai lattiat peruskunnostusta? Silloin oikea osoite on perussiivous, jolla täydennät kausiluontoisesti ylläpitosiivousta.

heart-icon

Sairaalasiivous

Korkean hygienian kohteet edellyttävät omat otteensa. Sosiaali- ja terveysalan tiloihin erikoistuneet osaajat pitävät huolen, että paikat pysyvät puhtaina ja hoitajat voivat keskittyä omaan työhönsä.

Kiinteisto-siivous-1280x960-4x3

Saisiko olla viihtyisät ja puhtaat toimitilat?

Puhtausalan ammattilaiset takaavat vastuullisen ja tarpeenmukaisen siivouksen.

Tutustu mielenkiintoisiin puhtausalan esimerkkeihin

Autamme valtakunnallisesti

Hups, näyttää siltä, että etsimääsi tietoa ei löytynyt.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä