Siirry sisältöön
Kiinteisto-siivous-perussiivous-toimisto-ylakuva-1920x1080-16x9

Perus­siivous

Kaipaavatko ikkunat ja lattiat peruspesua, tai yläpölyt poistoa? Saat L&T:ltä vastuulliset peruspesut kaikkialla Suomessa.

Perussiivous ylläpitää viihtyisiä tiloja

L&T:n perussiivous takaa viihtyisät toimitilat ympäri vuoden. Palvelut ovat vastuullisesti tuotettuja ja ne kuormittavat mahdollisimman vähän ympäristöä.

spray-bottle-icon

Mitä on perussiivous ja peruspesu

  • Perussiivous ja peruspesut ovat kausiluontoisia siivoustöitä, joilla tuet ylläpitosiivousta.
  • Silloin puhdistetaan harvemmin siivottavat alueet, kuten ikkunat, ja tehopuhdistetaan kovimmalla kulutuksella olevat kohteet, kuten matot ja lattiat. 
  • Perussiivous on kuin kiinteistön sisäpintojen vuosihuolto, jossa tilat puhdistetaan ja esimerkiksi lattiat vahataan perusteellisesti ja pinnat huolletaan.
wacuum-cleaner-icon

Miksi peruspesuihin kannattaa panostaa

 

  • Ylläpidät kiinteistön kuntoa ja pidennät sen käyttöikää.
  • Ylläpitosiivouksen suorittaminen helpottuu ja laatu pysyy tasaisena.

Tilaa asiantuntevat peruspesut

Puhtauden vastuullinen ylläpito vaatii asiantuntevat tekijät ja menetelmät.

hand-cloth-icon

Yläpölyjen poisto

Yläpölyjen poistossa putsataan hankalatkin paikat katon rajasta ja lamppujen päältä. Yläpölyjen poisto on panostus sisäilman laatuun ja paloturvallisuuteen

wacuum-cleaner-on-icon

Lattian peruspesu

Estä lattian tarpeeton kuluminen säännöllisellä kunnostuksella. Puhdas ja huollettu lattia kestää kulutusta ja pysyy siistinä helpommin.

flower-icon

Jääkaappien pesu

Jääkaappeihin kertyy kaikenlaista. Varmista kiinteistön käyttäjille hygieeninen ruuan säilytys säännöllisillä pesuilla. Sovittaessa hävitämme jääkaapista löytyvät vanhentuneet elintarvikkeet.

Kiinteisto-siivous-1280x960-4x3

Saisiko olla viihtyisät ja puhtaat toimitilat?

Puhtausalan ammattilaiset takaavat vastuullisen ja tarpeenmukaisen siivouksen.

Miksi valita L&T:n siivouspalvelut

Hankkiessasi siivouspalvelut L&T:ltä voit olla varma, että palvelu toteutetaan aina alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti, kestävästi ja työntekijöidemme hyvinvointi edellä. 

Kiinteisto-siivous-1280x960-4x3

Saat kumppaniksesi vastuullisen toimijan

Vastuullisuus on siivouspalveluissa käytännön tekoja ja valintoja arjessa. Se on kemikaalittomia menetelmiä, ympäristöystävällisiä siivousaineita, turvallisia työtapoja, henkilöstön koulutusta, huolellisia perehdytyksiä, reiluja työsopimuksia, hyvällä työsuunnittelulla karsittuja ajokilometrejä ja vähennettyjä jätesäkkejä.

Tämä on meidän jokapäiväistä työtämme, ei sen kummempaa.

Kiinteisto-siivous-elintarviketeollisuus-1280x960-4x3

Perusasiat ja työsopimukset kunnossa

Kun valitset kumppaniksi L&T:n, voit luottaa, että perusasiat ovat kunnossa.Työehtosopimuksen noudattaminen on meillä itsestään selvää, ja jokaisella työntekijällämme on työsopimus. Palkat maksetaan ajallaan ja oikein.

Työterveyspalvelut kuuluvat kaikille ja toimintamme on läpinäkyvää. Tarjoamme töitä myös osatyökykyisille ja erityisryhmille, joiden työllistyminen on syystä tai toisesta hankalampaa. Nämä ovat aivan perusasioita, joista ei tingitä meillä koskaan.

Kiinteisto-siivous-pinnat-1280x960-4x3

Tiloissasi siivoaa aina perehdytetty ja koulutettu työntekijä

Asiakkaana tiedät, että saat avuksesi aina huolellisesti perehdytetyn työntekijän, joka tuntee tehtävät, ergonomiset työtavat ja turvalliset käytännöt. Hyvä perehdytys on avain paitsi laadukkaaseen lopputulokseen, myös työntekijöidemme turvallisuuden varmistamiseen.  

Vähemmän tapaturmia tarkoittaa vähemmän poissaloja ja vähemmän vaihtuvuutta. Palvelu pyörii parhaiten, kun asialla on tuttu ja työnsä tunteva tekijä.

Kiinteisto-siivous-vastuullinen-yhdessa-1280x960-4x3

Alan parhaat välineet ja menetelmät

Välineet, menetelmät ja työtavat kehittyvät jatkuvasti. Testaamme jatkuvasti uusia tapoja työskennellä. Tiesitkö, että moni siivoustyö hoituu nykyään jo täysin ilman kemikaaleja?

Pienemmän ympäristökuormituksen lisäksi siivoustyön jatkuva kehittäminen tuo sinulle laadukkaampaa työjälkeä ja kustannustehokkaampia palveluita. Työntekijöille uudet menetelmät taas tarkoittavat usein kevyempää työkuormaa.

Kiinteisto-siivous-henkilosto-hyvinvointi-1280x960-4x3

Hyvinvoiva ja motivoinut henkilöstö

Henkilöstö on tärkein voimavaramme, ja siihen panostetaan sen mukaan. Sinulle asiakkaana hyvinvoiva henkilöstö näkyy suoraan esimerkiksi työn laadussa. Niin esihenkilöillä kuin työntekijöillä on mahdollisuus kouluttautua ja kehittää osaamistaan.

Sairauden yllättäessä kaikilla L&T:läisillä on käytettävissään kattava työterveyshuolto, jota täydentävät sairauskassan palvelut. Säännölliset työtyytyväisyyskyselyt keräävät tietoa henkilöstön fiiliksestä.

stars-icon

Vastuullisempi siivous

Meille siivouspalveluiden vastuullisuus rakentuu neljästä osa-alueesta:

  • Siivouksen sosiaalinen vastuullisuus
  • Siivouksen ympäristökuormituksen minimointi
  • Siivouksen laatu, vastuumme asiakkaalle
  • Siivouksen hiilikädenjäljen parantaminen

Tutustu siivouspalveluihimme

expert-network-icon

Ylläpitosiivous

Pidä tilat puhtaina, käyttäjät tyytyväisinä ja kiinteistön arvo kohdallaan säännöllisellä ylläpitosiivouksella. Saat L&T:ltä ylläpitosiivouksen palvelut valtakunnallisesti kaikkiin kiinteistöihin. 

light-bulb-leaf-icon

Dataohjattu siivous

Mitä jos siivous voitaisiinkin kohdentaa juuri sinne, missä sitä tällä hetkellä eniten tarvitaan? Kalenteriin sidottu siivouspalvelu ei enää palvele kaikkien kiinteistöjen ja käyttäjien tarpeita. Uuden ajan siivouspalvelu yhdistää siivouksen ja reaaliaikaisen datan kiinteistön käytöstä.

tank-truck-icon

Elintarvikehygienia

Elintarviketeollisuudessa puhtaus todella on puoli ruokaa. Jotta voit taata asiakkaillesi parhaat mahdolliset tuotteet, täytyy tuotantotilojen ja -prosessien hygienian olla kunnossa. Apunasi elintarviketilojen puhtaanapidossa ovat L&T:n elintarvikehygienian ammattilaiset.

cleaner-bucket-icon

Infektiontorjunta

Pidä bisnes pyörimässä myös flunssakaudella. Infektiontorjuntapalvelut tehoavat taudinaiheuttajiin koronasta kausi-influenssaan ja noroviruksesta enterorokkoon. 

stars-thumbs-up-icon

Perussiivous

Kaipaavatko ikkunat pesua, pinttynyt lika poistoa tai lattiat peruskunnostusta? Silloin oikea osoite on perussiivous, jolla täydennät kausiluontoisesti ylläpitosiivousta.

heart-icon

Sairaalasiivous

Korkean hygienian kohteet edellyttävät omat otteensa. Sosiaali- ja terveysalan tiloihin erikoistuneet osaajat pitävät huolen, että paikat pysyvät puhtaina ja hoitajat voivat keskittyä omaan työhönsä.

Siivouksen tulevaisuus on täällä

Autamme valtakunnallisesti

Hups, näyttää siltä, että etsimääsi tietoa ei löytynyt.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä