Siirry sisältöön
Kiinteisto-siivous-elintarvike-hygienia-1920x1080

Elintarvike­siivous

Ammattitaitoinen ja sertifioitu elintarvikesiivous takaa tuotannon jatkuvuuden ja turvalliset tuotteet. Yksikin mikrobi tai pölyhiukkanen on meidän mielestämme liikaa.

Miksi L&T Elintarvikesiivous?

Elintarviketeollisuudessa puhtaus todella on puoli ruokaa. Jotta voit taata asiakkaillesi parhaat mahdolliset tuotteet, täytyy tuotantotilojen ja -prosessien hygienian olla kunnossa. Myös työturvallisuus on osa ammattitaitoa. Kaikilla elintarvikehygienian työntekijöillämme on työturvallisuuskortti, joten saat tiloihisi tekijät, jotka tuntevat turvalliset työtavat.

Kiinteisto-siivous-pesu2-1280x960-4x3

Sertifioidut siivouspalvelut

Valitse palvelumalli, joka on koostettu erityisesti suomalaisen elintarviketeollisuuden tuotantotilojen ja -prosessien hygieniatarpeisiin. 

Toimintamme on sertifioitu:

  • ISO 22000:2018
  • ISO 22 000
  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001
Kiinteisto-siivous-elintarvike-hygienia-pesu-1280x960-4x3

600 elintarvikehygienian ammattilaista apunasi

Jätä tuotantotilojen, koneiden ja työvälineiden puhtaanapito erikoiskoulutettujen ammattilaisten tehtäväksi. Huolellinen perehdytysohjelma, hygieniapassi, tarkat työohjeet, mietityt menetelmät ja elintarviketeollisuuden puhdistuspassi varmistavat, että tekijämme ovat alan rautaisia ammattilaisia.

Kiinteisto-siivous-elintarvike-hygienia-puhtaus-1280x960-4x3

Elintarviketurvallisuus on kaiken lähtökohta

Jotta voit taata asiakkaillesi huipputuotteet, pitää hygienian olla kunnossa. Asiantunteva siivouspalvelu ehkäisee monia elintarviketurvallisuuteen kohdistuvia riskejä. Voit luottaa siihen, että käytämme puhtaanapidossa oikeita pesukemikaaleja ja valvomme niiden pitoisuuksia, vaikutusaikoja, säilyvyyttä ja jäljitettävyyttä. Työntekijöiden ammattitaito ja tarkka omavalvonta varmistaa korkean hygieniatason jokaisella siivouskerralla.

stars-icon

Vastuullisempi siivous

Meille siivouspalveluiden vastuullisuus rakentuu neljästä osa-alueesta:

  • Siivouksen sosiaalinen vastuullisuus
  • Siivouksen ympäristökuormituksen minimointi
  • Siivouksen laatu, vastuumme asiakkaalle
  • Siivouksen hiilikädenjäljen parantaminen
Kiinteisto-siivous-1280x960-4x3

Saisiko olla viihtyisät ja puhtaat toimitilat?

Puhtausalan ammattilaiset takaavat vastuullisen ja tarpeenmukaisen siivouksen.

Miksi valita L&T:n siivouspalvelut

Hankkiessasi siivouspalvelut L&T:ltä voit olla varma, että palvelu toteutetaan aina alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti, kestävästi ja työntekijöidemme hyvinvointi edellä.

Kiinteisto-siivous-1280x960-4x3

Saat kumppaniksesi vastuullisen toimijan

Vastuullisuus on siivouspalveluissa käytännön tekoja ja valintoja arjessa. Se on kemikaalittomia menetelmiä, ympäristöystävällisiä siivousaineita, turvallisia työtapoja, henkilöstön koulutusta, huolellisia perehdytyksiä, reiluja työsopimuksia, hyvällä työsuunnittelulla karsittuja ajokilometrejä ja vähennettyjä jätesäkkejä.

Tämä on meidän jokapäiväistä työtämme, ei sen kummempaa.

Kiinteisto-siivous-elintarviketeollisuus-1280x960-4x3

Perusasiat ja työsopimukset kunnossa

Kun valitset kumppaniksi L&T:n, voit luottaa, että perusasiat ovat kunnossa.Työehtosopimuksen noudattaminen on meillä itsestään selvää, ja jokaisella työntekijällämme on työsopimus. Palkat maksetaan ajallaan ja oikein.

Työterveyspalvelut kuuluvat kaikille ja toimintamme on läpinäkyvää. Tarjoamme töitä myös osatyökykyisille ja erityisryhmille, joiden työllistyminen on syystä tai toisesta hankalampaa. Nämä ovat aivan perusasioita, joista meillä ei tingitä koskaan.

Kiinteisto-siivous-pinnat-1280x960-4x3

Tiloissasi siivoaa aina perehdytetty ja koulutettu työntekijä

Asiakkaana tiedät, että saat avuksesi aina huolellisesti perehdytetyn työntekijän, joka tuntee tehtävät, ergonomiset työtavat ja turvalliset käytännöt. Hyvä perehdytys on avain paitsi laadukkaaseen lopputulokseen, myös työntekijöidemme turvallisuuden varmistamiseen.  

Vähemmän tapaturmia tarkoittaa vähemmän poissaloja ja vähemmän vaihtuvuutta. Palvelu pyörii parhaiten, kun asialla on tuttu ja työnsä tunteva tekijä.

Kiinteisto-siivous-vastuullinen-yhdessa-1280x960-4x3

Alan parhaat välineet ja menetelmät

Välineet, menetelmät ja työtavat kehittyvät jatkuvasti. Testaamme jatkuvasti uusia tapoja työskennellä. Tiesitkö, että moni siivoustyö hoituu nykyään jo täysin ilman kemikaaleja?

Pienemmän ympäristökuormituksen lisäksi siivoustyön jatkuva kehittäminen tuo sinulle laadukkaampaa työjälkeä ja kustannustehokkaampia palveluita. Työntekijöille uudet menetelmät taas tarkoittavat usein kevyempää työkuormaa.

Kiinteisto-siivous-henkilosto-1280x960-4x3

Hyvinvoiva ja motivoinut henkilöstö

Henkilöstö on tärkein voimavaramme, ja siihen panostetaan sen mukaan. Sinulle asiakkaana hyvinvoiva henkilöstö näkyy suoraan esimerkiksi työn laadussa. Niin esihenkilöillä kuin työntekijöillä on mahdollisuus kouluttautua ja kehittää osaamistaan.

Sairauden yllättäessä kaikilla L&T:läisillä on käytettävissään kattava työterveyshuolto, jota täydentävät sairauskassan palvelut. Säännölliset työtyytyväisyyskyselyt keräävät tietoa henkilöstön fiiliksestä.

Tutustu siivouspalveluihimme

expert-network-icon

Ylläpitosiivous

Pidä tilat puhtaina, käyttäjät tyytyväisinä ja kiinteistön arvo kohdallaan säännöllisellä ylläpitosiivouksella. Saat L&T:ltä ylläpitosiivouksen palvelut valtakunnallisesti kaikkiin kiinteistöihin. 

light-bulb-leaf-icon

Dataohjattu siivous

Mitä jos siivous voitaisiinkin kohdentaa juuri sinne, missä sitä tällä hetkellä eniten tarvitaan? Kalenteriin sidottu siivouspalvelu ei enää palvele kaikkien kiinteistöjen ja käyttäjien tarpeita. Uuden ajan siivouspalvelu yhdistää siivouksen ja reaaliaikaisen datan kiinteistön käytöstä.

tank-truck-icon

Elintarvikehygienia

Elintarviketeollisuudessa puhtaus todella on puoli ruokaa. Jotta voit taata asiakkaillesi parhaat mahdolliset tuotteet, täytyy tuotantotilojen ja -prosessien hygienian olla kunnossa. Apunasi elintarviketilojen puhtaanapidossa ovat L&T:n elintarvikehygienian ammattilaiset.

cleaner-bucket-icon

Infektiontorjunta

Pidä bisnes pyörimässä myös flunssakaudella. Infektiontorjuntapalvelut tehoavat taudinaiheuttajiin koronasta kausi-influenssaan ja noroviruksesta enterorokkoon. 

stars-thumbs-up-icon

Perussiivous

Kaipaavatko ikkunat pesua, pinttynyt lika poistoa tai lattiat peruskunnostusta? Silloin oikea osoite on perussiivous, jolla täydennät kausiluontoisesti ylläpitosiivousta.

heart-icon

Sairaalasiivous

Korkean hygienian kohteet edellyttävät omat otteensa. Sosiaali- ja terveysalan tiloihin erikoistuneet osaajat pitävät huolen, että paikat pysyvät puhtaina ja hoitajat voivat keskittyä omaan työhönsä.

Tutustu mielenkiintoisiin puhtausalan esimerkkeihin

Autamme valtakunnallisesti

Hups, näyttää siltä, että etsimääsi tietoa ei löytynyt.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä