Siirry sisältöön

Sidosryhmä­yhteistyö

Tavoitteenamme on aktiivinen ja jatkuva vuoropuhelu sidosryhmiemme kanssa, jotta voimme vahvistaa suhteita ja ymmärtää paremmin L&T:hen kohdistuvia odotuksia, toiveita ja riskejä. Olemme tunnistaneet kuusi keskeisintä sidosryhmää, joilla on suurin vaikutus liiketoimintaamme ja joihin liiketoiminnallamme on suurin vaikutus.

Sidosryhmämme

  • Asiakkaat

  • Oma henkilöstö

  • Potentiaaliset työntekijät

  • Sijoittajat

  • Valtakunnalliset ja alueelliset päättäjät ja vaikuttavat, ml. järjestöt

  • Median edustajat

Toimintaamme kohdistuvat odotukset

Leaves-icon

Kestävä liiketoiminta

Alan johtavana yrityksenä L&T:n odotetaan kehittävän koko alaa yhteiskunnan kannalta oikeaan suuntaan ja toimivan oikein ja vastuullisesti ympäristöasioissa.

hands-icon

Hyvä työnantajuus

Suurena työllistäjänä ja palveluyrityksenä meidän edellytetään olevan vastuullinen työnantaja, joka pitää huolta henkilöstönsä hyvinvoinnista ja kohtelee henkilöstöään hyvin ja tasapuolisesti.

hand-shake-icon

Hyödyllinen kumppani

L&T:n odotetaan olevan asiakkaidensa hyödyllinen kumppani, joka kehittää uusia palveluita, tukee asiakkaita heidän tavoitteidensa saavuttamisessa sekä pitää kiinni lupauksistaan.

Tutustu sidosryhmiemme näkemyksiin

Mitä kuuluu kiertotalouteen?
Artikkeli

Kiertotalous

Mitä kuuluu kiertotalouteen?

Kiertotaloudessa ei ole kyse vain kierrätyksestä, vaan koko talouden logiikan uudistamisesta. Mitä sanoo tuorein tutkimus ja minkälaisia ovat kuluttajien odotukset sekä alan innovaatiot ja bisnes?

Miten varmistetaan luonnon monimuotoisuus?
Artikkeli

Luonnon monimuotoisuus

Miten varmistetaan luonnon monimuotoisuus?

Luonnon monimuotoisuuden hupenemista pidetään ilmastonmuutostakin isompana uhkana. Kysyimme asiantuntijoilta, miksi luontokato ei löydä tietään yritysten vastuullisuuden painopisteisiin, vaikka lajeja katoaa ympäriltämme nopeammin kuin koskaan.